L-355 combprotézis hosszú csonkra
Cikkszám: L-355

×

Kérdezzen email-ben, hamarosan válaszolunk!

További termékek ebben a kategóriában:

Bruttó ár: 1 193 552,00.- Ft

Egység ár: 1 193 552,00 Ft

Eladási ár: 1 193 552,00 Ft

Csővázas protézis hosszú és rövid combcsonkra
A nettó 400 000 forintot meghaladó közfinanszírozás alapjául elfogadott árú eszközök támogatásához az adott beteg számára az első végleges protézist követő ismételt rendeléskor az egészségbiztosító ellenőrző főorvosának ellenjegyzése szükséges.
Traumás sérülés, tumor vagy érbetegség miatt comb amputált, de magasabb szinten közlekedni képes személyek végleges ellátására alkalmazott combprotézis az L-355 és az L-356 típusú csővázas combprotézis, mely könnyített, belső vázas protézist jelent, zárt műanyag tokkal. Ideális esetben szelepes, vákuum tokos megoldást alkalmazunk. A protézis készülhet többtengelyes, fékes térd ízülettel, mely a járás során dinamikus, kiegyenlített járást eredményez a viselő számára. A combprotézis külső kozmetikai fedése habszivacs borítással és kozmetikai fedő harisnyával készül, a protézis mozgó bokaszerkezettel, vagy dinamikus protézis lábbal készül.
 
 Indikáció:
Láb, lábszár és comb veleszületett vagy szerzett hiánya esetén ideiglenes protézis legalább három hónapig történő kötelező viselése után, ha a csonk kialakult, és a protézis használója felkészült az eszköz viselésére.
 
Kiegészítő feltételek, megjegyzések az indikációhoz:
2. aktivitási szint: a beteg kültérben korlátozott protézis-használatra képes.
3. aktivitási szint: a beteg korlátlan protézishasználatra képes beltérben és kültérben.
Szakképesítési követelmény:
Fizikális medicina és rehabilitációs orvoslás, ortopédia-traumatológia, ortopédia, traumatológia szakképesítéssel rendelkező szakorvos, rehabilitációra alkalmas rendelési helyen, ahol az eszközök kipróbálása és betanítása ortopédiai műszerész és a gyógytornász jelenléte mellett biztosított.
ISO: 06 24 15 15 03 001
Az NEAK által üzemeltetett adatbázisban, az Online Segédeszköz Jegyzékben (SEJK) további részletes tájékoztató található a termékről.
https://sejk.neak.gov.hu/
Bővebb információért, kérjük forduljanak kezelőorvosukhoz, vagy keressék munkatársainkat +36 70 419 10 08 telefonszámon, ill. a muhely@gyogyaszati.hu emil címen.
Ehhez a termékhez nincs letölthető dokumentáció.(01)

* Elküldheti nekünk a termékkel (Kód: L-355 ) kapcsolatos kérdését.

@

* Lehetősége van értesítést kérni email címére, ha a termék raktárra kerül. Ehhez nem kell mást tennie, mint megadni email címét.

@

Fatal error: Call to a member function frmGyartasErdeklodes() on null in /data/8/3/83efcd7a-597f-4b25-80f5-7c7cfeda0974/gyogyaszati.hu/web/termek_files/sub_egyTermek.php on line 1297