Meyra DuBaStar fürdőkád pad
Cikkszám: U00029542

×

Kérdezzen email-ben, hamarosan válaszolunk!

További termékek ebben a kategóriában:
  Fürdőszoba ápolási segédeszközei

Bruttó ár: 11 350,00.- Ft

Egység ár: 11 350,00 Ft

Eladási ár: 11 350,00 Ft

Rendelés:
Termék jellemzői:
Stabil felépítésű, nagy terhelhetőségű, korrózióálló, higienikus, jól tisztítható, anatómiai formázású fürdőszobai eszköz.
Az ápolt emelgetése, átültetése kerekesszékből kádba, majd onnan vissza sok esetben megerőltető, a gondozó gerincét sem kímélő feladat.
Sokat segíthet ebben egy kádra helyezhető, kapaszkodóval ellátott pad is. Ilyen a DuBaStar fürdetőpad, amire ráülve elkerülhető a kád aljára leülés és a nehézkes kiszállás.
A 69 cm-es kádülőke a standard kádtípushoz használható, a 74 cm-es pedig a nagyobb, szélesebb kádakhoz.
A segédeszközök fürdőszobai használatra készültek.
Az ülőfelületen kialakított lefolyókon távozik a víz, a beépített kapaszkodó segít a biztonságos leülésben és felállásban.
A fürdetőpad a kád felső peremére helyezhető. Az alul található támasztó lábak állítható szélessége miatt minden általánosan használt kádba behelyezhető és biztonságosan rögzíthető az elcsúszás ellen. A víz lefolyását az ülésen elhelyezett lyukak, a szappan elhelyezését a szappantartó rész könnyítik meg, míg a kapaszkodást az integrált fogodzó. Különös hangsúlyt helyeztünk az egyszerű tisztításra, így az összes terméken lekerekítettünk minden illesztést, nem hagytunk egyetlen nehezen elérhető sarkot, zugot sem. A tisztítás érdekében az ülőfelület is leemelhető a vázról.
Teljes szélesség: 69 cm, 74 cm
Beülő mélység:  29 cm
Max. terhelhetőség: 130 kg
Anyag: műanyag
Szín: fehér
Ehhez a termékhez nincs letölthető dokumentáció.(01)

* Elküldheti nekünk a termékkel (Kód: U00029542 ) kapcsolatos kérdését.

@

* Lehetősége van értesítést kérni email címére, ha a termék raktárra kerül. Ehhez nem kell mást tennie, mint megadni email címét.

@
Termék kategóriák
Előzmények
Fejlesztési tanácsok

* Elküldheti nekünk webáruházunkkal kapcsolatos észrevételeit, fejlesztési tanácsait.