DERMOGENIUS ULTRA VIDEODERMATOSZKÓP
Cikkszám: U00023019

×

Kérdezzen email-ben, hamarosan válaszolunk!

További termékek ebben a kategóriában:
  Dermatoszkopok - bőrgyógyászat

Bruttó ár: 5 665 000,00.- Ft - tól

Egység ár: 5 665 000,00 Ft

Eladási ár: 5 665 000,00 Ft

Rendelés:
Termék jellemzői:
- ergonomikus kialakítás a legmodernebb technológiát tartalmazza
- „Made in Germany” optikai rendszer egy szabadalmaztatott 5 MPixeles kamerával kombinálva Full HD-t meghaladó, nagy felbontású
- a kezelés intuitív, a súly (mindössze 220 g) pedig ergonomikus működést garantál
- mbilitás
- szabványosított USB-kamera interfésznek köszönhetően, amely lehetővé teszi, hogy különböző számítógépeken dolgozzon, gyorsan áttérhet egyik vizsgálóteremből a másikba, a második gyakorlatra vagy otthoni látogatásra.
-  DermoGeniushoz ultra kiváló minőségű „Made in Germany” optoelektronikát használ
- A szabványosított képfelvétel elengedhetetlen feltétele a reprodukálható képalkotásnak és képelemzésnek. Ez magában foglalja a színstandardizálást, az árnyékoláskorrekciót és az állandó képalkotási paramétereket. A kamera kalibrációs eljárása a DermoGenius szoftver szerves része, csak egy kalibrációs kártya képét igényli, és negyedévente egyszer történik meg, hogy kompenzálja a LED-ek és a kameraérzékelő lassú öregedését.
- Élő mód: Gyors anyajegyszűrésre használatos a lokalizáció előzetes meghatározása nélkül, mint általában egy optikai dermoszkóppal; először egy elváltozás képe készül, majd a lokalizáció kijelölése.
- Normál mód: Először a lokalizációkat határozzák meg, majd a képek egymás után készülnek a listán lefelé (lézió elváltozás után).
- Az összes képet – pácienssel és lokalizációval kapcsolatosan – egy adatbázisban tároljuk, amely a kiterjedt DermoScan szoftver strukturális alapja. A digitális fényképezőgéppel készült képek (makroszkópos képek) a nem lokalizáció-specifikus fotómappában tárolhatók, pl. teljes test fotók, amelyek lokalizációs fotóként is használhatók.
- galériában a páciensről készült összes kép megjelenik az összes lényeges adattal együtt (pl. a vizsgálat vagy kimetszés dátuma és a képre vonatkozó megjegyzések), így gyors áttekintést nyújtva a beteg kezeléséről készült összes képről. A galériakijelző rendkívül kényelmes képkezelést tesz lehetővé, megkönnyítve a léziók kiválasztását a nyomon követési kontrollokban a képek időrendi elrendezésén keresztül.
Ez lehetővé teszi az elváltozások egyszerű kiválasztását az utóvizsgálatokhoz, és az időrendi megjelenítésnek köszönhetően egyszerű képkezelést biztosít. A galéria minden képe természetesen egyetlen képként is megjeleníthető maximális felbontásban. A beépített zoom funkció lehetővé teszi a lézió szerkezetének és színének részleteinek optimális értékelését, amely akár 4 kép egymás melletti összehasonlításában is megjeleníthető.
Lehetőség van arra is, hogy képet keressen az ICD10 kód alapján, és egyedi megjegyzést fűzzen a képhez.
A kivágás dátuma megadható és hozzárendelhető a galériában a megfelelő képhez. Jól látható (piros sáv), hogy az elváltozást kivágták.
- Dokumentáció: A kiváló képminőség nem ér véget a monitor képernyőjénél; A nyomatok vagy digitális fájlok (PDF), azaz a leletekből vagy áttekintő képekből leegyszerűsítik a belső dokumentációt más betegkezelési programokban, és továbbíthatók a beutaló orvosokhoz, vagy átadhatók a betegnek.
- Többfelhasználós és hálózati lehetőségek: A DermoGenius ultra önálló vagy többfelhasználós rendszer egy hálózatban. Különösen a nagyobb rendelőkben és klinikákon a hálózati megoldások általában kötelezőek, és értékelni fogják. Szükség esetén a hálózat minden egyes PC-je használható képgyűjtő és kiértékelő állomásként. Örülünk, ha Önnel együtt megtaláljuk az optimális megoldást vállalkozása számára.
- Biztonság: A rendszer egy orvostechnikai eszköz (I. osztály), és megfelel a Medical Device Directory és az EU 93/42/EWG irányelvének.
Szolgáltatás: Jó minőségű és hozzáértő szolgáltatást vár el, bonyolult és drága szolgáltatási szerződések nélkül. Szolgáltatásaink közé tartozik a forródrót, a távszerviz és a csereszolgáltatás, ami megkönnyíti a munkát és minimalizálja a rendszerleállási időt. A robusztus rendszertervezésünk is ezt a célt szolgálja (azaz nincsenek mozgó alkatrészek vagy motorok), és elavulttá teszi a gyártó által előírt rendszeres szervizintervallumokat.
Külön rendelhető hozzá egy speciális analíizáló szoftver a MoleExpertMicro:
A MoleExpertMicro egy opcionális szoftvermegoldás a dermoszkópos képek értékelésére. A pigmentált bőrelváltozások számítógépes elemzésében szerzett sokéves tapasztalatra épül. Fontos előfeltétel a léziók szabványos és jól megvilágított, nagy felbontású képei.
A szoftvert azért fejlesztették ki, hogy segítsen Önnek a diagnózis felállításában azáltal, hogy információkat szolgáltat a fontos dermoszkópiás kritériumokhoz (az ABCD-szabály és mások szerint), beleértve a lézió méretét, szimmetriáját és határait, valamint a színt és a szerkezetet.
Komplex algoritmusok segítségével nagy érzékenységgel és specifitással számítanak ki egy digitális pontértéket, amely segítheti az orvost a diagnosztikai folyamaton.
Két kép egymás mellett jeleníthető meg, ami hasznos az utóvizsgálatok összehasonlításakor. Egyetlen egérkattintással a képeket egymásra lehet helyezni, hogy felfedje és megjelenítse a lézió változásait.
A szuperponáló eszközzel az elváltozások egymásra vetülnek. A nagyítás, az intenzitás, az elforgatás és a szuperpozíció fordítása a felhasználó által könnyen meghatározható.
DSDP érték
Egy speciálisan kifejlesztett algoritmus kiszámítja a Digital Standardized Dermoscopic Point értéket (DSDP-érték), amely -5 és +5 között változhat. A magas DSDP-vel rendelkező léziók nagyobb valószínűséggel rosszindulatú melanomák, mint az alacsony pontszámúak. Ettől a pontszámtól függetlenül azonban nagyon fontos a gyanús elváltozások monitorozása a változások korai felismerése érdekében. A MoleExpertMicro egyedülálló összehasonlító funkcióval rendelkezik a változások meghatározásához és megjelenítéséhez.
A pigmentált elváltozások pontszámának statisztikai értékelése
A DSDP-pontszám egy tanulmány során kapott nagy képi adathalmaz elemzésén alapul, és -5 (normál) és +5 (nagyon gyanús) között mozog. A pontszám pozíciója grafikusan jelenik meg a tanulmányi eredményekhez képest.
Nyomtatás a páciens számára
Nyomtatás adható a páciensnek, melyben az eredményül kapott adatok egymás melletti megjelenítésével tájékoztatják az utóvizsgálatok trendjéről.
Ehhez a termékhez nincs letölthető dokumentáció.(01)

* Elküldheti nekünk a termékkel (Kód: U00023019 ) kapcsolatos kérdését.

@

* Lehetősége van értesítést kérni email címére, ha a termék raktárra kerül. Ehhez nem kell mást tennie, mint megadni email címét.

@
Termék kategóriák
Előzmények
Fejlesztési tanácsok

* Elküldheti nekünk webáruházunkkal kapcsolatos észrevételeit, fejlesztési tanácsait.