LAERDAL RESUSCI ANNE QCPR újraélesztő baba
Cikkszám: U00028766

×

Kérdezzen email-ben, hamarosan válaszolunk!

További termékek ebben a kategóriában:
  Egészségügyi oktatási eszközök,

Bruttó ár: 1 986 730,00.- Ft

Egység ár: 1 986 730,00 Ft

Eladási ár: 1 986 730,00 Ft

Rendelés:
Termék jellemzői:
A Resusci Anne QCPR valósághű anatómiával készült, és teljes mértékben megfelel az irányelveknek.
Többféle visszacsatolási lehetőséget tesz lehetővé, amely lehetőséget biztosít a tanuló kompetenciájára való összpontosításra: a tanuló megfelelő mellkasi ellenállást tapasztal, a mellkas megemelkedik a lélegeztetés során, és fejdöntést, állemelést kell végrehajtania a szabad légutak biztosítása érdekében. A QCPR képzési és készségjelentési alkalmazás Android/iPhone technológia lehetővé teszi az egészségügyi szolgáltatók számára, hogy szakértelmet szerezzenek minőségi CPR biztosításához a legújabb irányelveknek megfelelően Bluetooth-eszközök használatával.
Teljes testtel, beépített 45 kg-os nyomórugóval, két extra nyomórugóval (30 kg és 60 kg), próbabábu törlőkendővel, 3 arcbőrrel papírzacskóban, 2 légúti szerelvénnyel (standard tüdő), kocsi tokkal, USB 2A hálózati adapterrel, USB kábel A-C a PC-vel való kapcsolathoz Bluetooth helyett és akkumulátor töltéshez (Li-ion, 2 cellás). Az ügyességi útmutató csatlakoztatása csak a próbabábu vállához csatlakoztatott RC kábelen keresztül történik.
Ehhez a termékhez nincs letölthető dokumentáció.(01)

* Elküldheti nekünk a termékkel (Kód: U00028766 ) kapcsolatos kérdését.

@

* Lehetősége van értesítést kérni email címére, ha a termék raktárra kerül. Ehhez nem kell mást tennie, mint megadni email címét.

@
Termék kategóriák
Előzmények
Fejlesztési tanácsok

* Elküldheti nekünk webáruházunkkal kapcsolatos észrevételeit, fejlesztési tanácsait.