QMED Masszázspisztoly
Cikkszám: U00027282

×

Kérdezzen email-ben, hamarosan válaszolunk!

További termékek ebben a kategóriában:
  Elektromos masszírozók

Bruttó ár: 39 900,00.- Ft

Egység ár: 39 900,00 Ft

Eladási ár: 39 900,00 Ft

Rendelés:
Termék jellemzői:
-A QMED Masszázspisztoly otthon és szakember segítésével végzett rehabilitáció nélkülözhetetlen eszköze
-az izomfájdalom, feszültség és merevség csökkentésében.
-Kortól függetlenül mindenkinek ajánlott, aki izomfájdalmakra panaszkodik.
-Nagyban segítheti a gyógytornász munkáját a fasciában és az izmokban létrejött fájdalmas trigger pontok ellazítása során.
-A Qmed Masszázspisztoly ideális sportrehabilitációhoz is, mivel a masszázs csökkenti az izmok tejsavszintjét és javítja a vérkeringést.
-Támogatja a szövetek regenerálódását sérülések és műtétek után, valamint elősegíti azok ellazítását.
-Könnyen, vezeték nélkül használható eszköz, akár 36 masszázsprogram igénybevételével.
- A masszírozó 6 fokozatú fordulatszám-szabályozással rendelkezik: 1200 fordulat/perc – 3200 fordulat/perc.
-A nyomásintenzitás széles spektrumának köszönhetően lehetővé teszi a masszírozó erősségének a felhasználó érzékenységéhez való igazítását. Nagy ereje ellenére a Qmed -Masszázspisztoly alacsony zajszinttel működik.
-Hat cserélhető masszázsfej kiválasztásának lehetősége átfogó masszázst és a kezelendő testrész egyéni megközelítését biztosítja.Műszaki adatok:
-Méret: 23 * 40,3 * 12 cm
-Névleges feszültség: 10,8 V
-Kimeneti feszültség: 12,6 V
-Akkumulátor: újratölthető lítium-ion cellás akkumulátor, 10,8 V, 2500mAH, 27 Wh
-Gömb két méretben található, amelyet a test bármelyik részének masszírozására terveztek, hangsúlyt fektetve a legnagyobb izomcsoportokra.
-Ez a legelterjedtebb és egyben a legbiztonságosabb masszírozó fej, tartós habból készül, amely nem deformálódik használat közben.
-Bordázott – a kemény műanyagból készült fej teteje alacsonyan bordázott kiképzésű. Célja a felszíni izmok vérellátásának javítása.
-A masszázs, a bordázott fej használatával, fokozza a vérkeringést, ezáltal a tápanyag és oxigénfelvételt.
-A masszázs természetes módon ápolja az izomszöveteket, csökkenti a gyulladás lehetőségét, ami hozzájárul a jövőbeni sérülések kockázatának csökkentéséhez.
-A bordázott fej használata kifejezetten ajánlottcellulitisz kezelésére.
-Kétágú – a kemény műanyagból készült masszírozó fej a gerinc mentén lévő izmok masszírozására szolgál, párhuzamos erőt kifejtve a keskeny és hosszú izmokra egyaránt (pl. dorsum extensor, trapezius dorsum, gastrocnemius).
-Jól működik az Achilles-ín területén lévő szövetek kezelésében is, ahol lehetővé válik, hogy az ín megkerülésével gyakoroljon masszírozó hatást a szövetekre.
-A fej lekerekített végei lehetővé teszik, hogy az eszköz ne sértse fel a bőrfelszínt, ugyanakkor célzottan elérje azokat az izomcsoportokat, amelyek masszírozására szolgál.
-Pontmasszírozó  kemény műanyagból készült és arra tervezték, hogy masszírozza a test egyes, különálló pontjait, a nehezen elérhető izomcsoportokat, valamint stimulálja a trigge pontokat (az izomszövet megvastagodása fájdalmat okoz).
-Lapos kemény műanyagból készült, és egyaránt alkalmas kisebb vagy akár kiterjedtebb izomcsoportok masszírozására, a mélyebb szövetek elérésére, továbbá feszültebb izomzat  pl. négyfejű combizom vagy mellizom – kilazítására.
Ehhez a termékhez nincs letölthető dokumentáció.(01)

* Elküldheti nekünk a termékkel (Kód: U00027282 ) kapcsolatos kérdését.

@

* Lehetősége van értesítést kérni email címére, ha a termék raktárra kerül. Ehhez nem kell mást tennie, mint megadni email címét.

@
Termék kategóriák
Előzmények
Fejlesztési tanácsok

* Elküldheti nekünk webáruházunkkal kapcsolatos észrevételeit, fejlesztési tanácsait.