L-251 lábszár protézis hosszú csonkra
Cikkszám: L-251

×

Kérdezzen email-ben, hamarosan válaszolunk!

További termékek ebben a kategóriában:

Bruttó ár: 578 414,00.- Ft

Egység ár: 578 414,00 Ft

Eladási ár: 578 414,00 Ft

Csővázas protézis hosszú lábszárcsonkra.
A nettó 400 000 forintot meghaladó közfinanszírozás alapjául elfogadott árú eszközök támogatásához az adott beteg számára az első végleges protézist követő ismételt rendeléskor az egészségbiztosító ellenőrző főorvosának ellenjegyzése szükséges.
Ezek a megoldások ún. belsővázas, azaz moduláris elemekből felépülő, csővázas lábszár protézisek (L-251, L-252). Ezekben az esetekben a protézis csonktokját csőváz elemek kötik össze a protézis lábbal, melyeket merev, vagy egytengelyes bokaszerkezettel látunk el. A külső kozmetikai fedés könnyű, formában és méretben megegyező habszivacs, melyet kozmetikai harisnya egészít ki.
Indikáció:
Láb és lábszár veleszületett vagy szerzett hiánya esetén, ideiglenes protézis legalább három hónapig történő kötelező viselése után, ha a csonk kialakult, és a protézis használója felkészült az eszköz viselésére.
Kiegészítő feltételek, megjegyzések az indikációhoz:
2. aktivitási szint: a beteg kültérben korlátozott protézishasználatra képes.
3. aktivitási szint: a beteg korlátlan protézishasználatra képes beltérben és kültérben.
 
 
Szakképesítési követelmény:
Fizikális medicina és rehabilitációs orvoslás, ortopédia-traumatológia, ortopédia, traumatológia szakképesítéssel rendelkező szakorvos, rehabilitációra alkalmas rendelési helyen, ahol az eszközök kipróbálása és betanítása biztosított (ahol az ortopédiai műszerész és a gyógytornász jelenléte biztosított).
ISO kód: 06 24 09 15 03 001
Az NEAK által üzemeltetett adatbázisban, az Online Segédeszköz Jegyzékben (SEJK) további részletes tájékoztató található a termékről.
https://sejk.neak.gov.hu/
Bővebb információért, kérjük forduljanak kezelőorvosukhoz, vagy keressék munkatársainkat +36 70 419 10 08 telefonszámon, ill. a muhely@gyogyaszati.hu emil címen.
Ehhez a termékhez nincs letölthető dokumentáció.(01)

* Elküldheti nekünk a termékkel (Kód: L-251 ) kapcsolatos kérdését.

@

* Lehetősége van értesítést kérni email címére, ha a termék raktárra kerül. Ehhez nem kell mást tennie, mint megadni email címét.

@

Fatal error: Call to a member function frmGyartasErdeklodes() on null in /data/8/3/83efcd7a-597f-4b25-80f5-7c7cfeda0974/gyogyaszati.hu/web/termek_files/sub_egyTermek.php on line 1297