L-414 Csővázas protézisek csípőízületi csonkra
Cikkszám: L-414

×

Kérdezzen email-ben, hamarosan válaszolunk!

További termékek ebben a kategóriában:

Bruttó ár: 1 544 598,00.- Ft

Egység ár: 1 544 598,00 Ft

Eladási ár: 1 544 598,00 Ft

Csővázas protézisek csípőízületi csonkra, nem verőér-szűkület miatt amputáltak részére
 
Ritkán végzett műtéti beavatkozásnak számít a medence rezekciója, a teljes alsó végtag amputálása. Az amputációt követően a szakmailag indokolt protokoll betartása a legfontosabb - csonkterápia, fizikális felkészítés, ideiglenes protézissel történő ellátás -, amennyiben az amputált személy erre alkalmas. A protézis az amputált területhez, egy ún. medence kosárral kapcsolódik, melybe gyakorlatilag beleül az amputált. A medence kosárhoz illeszkedik egy mechanikus csípőízület, amelyhez kapcsolódik a térdízület, összekötő elemek, bokaszerkezet és protézis láb, illetve a külső habszivacs kozmetikai fedés.
Indikáció:
Nem verőér-szűkület miatti amputáció, valamint medence-resectio esetén 2. és 3. aktivitási szintű betegek részére, vagy 1. aktivitási szintű betegek részére dokumentáltan indokolt esetben. Kiegészítő feltételek, megjegyzések az indikációhoz: 1. aktivitási szint: a beteg beltéri protézishasználatra képes. 2. aktivitási szint: a beteg kültérben korlátozott protézishasználatra képes. 3. aktivitási szint: a beteg korlátlan protézishasználatra képes beltérben és kültérben.
Szakképesítési követelmény:
Fizikális medicina és rehabilitációs orvoslás, ortopédia-traumatológia, ortopédia, traumatológia szakképesítéssel rendelkező szakorvos, rehabilitációra alkalmas rendelési helyen, ahol az eszközök kipróbálása és betanítása biztosított (ahol az ortopédiai műszerész és a gyógytornász jelenléte biztosított)
A nettó 400 000 forintot meghaladó közfinanszírozás alapjául elfogadott árú eszközök támogatásához az adott beteg számára az első végleges protézist követő ismételt rendeléskor az egészségbiztosító ellenőrző főorvosának ellenjegyzése szükséges.
ISO kód: 06 24 18 09 03 001         
Az NEAK által üzemeltetett adatbázisban, az Online Segédeszköz Jegyzékben (SEJK) további részletes tájékoztató található a termékről.
https://sejk.neak.gov.hu/
Bővebb információért, kérjük forduljanak kezelőorvosukhoz, vagy keressék munkatársainkat +36 70 419 10 08 telefonszámon, ill. a muhely@gyogyaszati.hu emil címen.
Ehhez a termékhez nincs letölthető dokumentáció.(01)

* Elküldheti nekünk a termékkel (Kód: L-414 ) kapcsolatos kérdését.

@

* Lehetősége van értesítést kérni email címére, ha a termék raktárra kerül. Ehhez nem kell mást tennie, mint megadni email címét.

@

Fatal error: Call to a member function frmGyartasErdeklodes() on null in /data/8/3/83efcd7a-597f-4b25-80f5-7c7cfeda0974/gyogyaszati.hu/web/termek_files/sub_egyTermek.php on line 1297