SENI ACTIVE CLASSIC S (1200 ML)
Cikkszám: 310044017

×

Kérdezzen email-ben, hamarosan válaszolunk!

További termékek ebben a kategóriában:
  Inkontinencia nadrágpelenkák - belebújós

Bruttó ár: 211,00.- Ft

Egység ár: 211,00 Ft

Eladási ár: 6 330,00 Ft

Rendelés:
 Termék leírása:
Hasonlóan a légáteresztő nadrágpelenkákhoz az elasztikus inkontinencia nadrágok is légáteresztőek (a külső rétege speciális légáteresztő laminátumból készül), a benne elhelyezett szuperabszorbens Odour Stop tulajdonsága, pedig meggátolja a kellemetlen szagok képződését. Mivel nem tartalmaz latexet (Latex Free), kisebb az allergiás reakciók kialakulása is.
Az elasztikus nedvszívó nadrágok oldalsó védőgáttal ellátottak, a combtőnél latexmentes rugalmas rostokkal rendelkeznek, dupla nedvszívó magjukban szuperabszorbens található.
A termék legfontosabb előnye a hagyományos alsóneműhöz való hasonlósága. A nadrág, mint a hagyományos alsónemű, fel - és levehető, amely a beteg számára maximális komfort - és biztonságérzetet nyújt.
Levétel során elegendő az oldalsó varrásokat feltépni, így a nadrág cseréje könnyű és gyors. A fehér szín és a külső réteg puhasága láthatatlanná teszi a nadrágot még világos színű, szűk ruhák viselése esetén is.
A nadrágok hátoldalán található csík segítségével a méret beazonosítható. A használt nadrág levétele után a csík a színes végződésnél meghúzva eltávolítható, majd az összehajtott inkontinencia nadrágot a szalaggal rögzítve tudja a szemetesbe helyezni
 
Ehhez a termékhez nincs letölthető dokumentáció.(01)

* Elküldheti nekünk a termékkel (Kód: 310044017 ) kapcsolatos kérdését.

@

* Lehetősége van értesítést kérni email címére, ha a termék raktárra kerül. Ehhez nem kell mást tennie, mint megadni email címét.

@
Termék kategóriák
Előzmények
Fejlesztési tanácsok

* Elküldheti nekünk webáruházunkkal kapcsolatos észrevételeit, fejlesztési tanácsait.