Kérdés esetén a info@gyogyaszati.hu email címen tud elérni bennünket.

első    előző   |   1 - 89, összesen: 89 db   |   következő   utolsó
4 900,00.- Ft

Átmenetileg nem rendelhető!

5 900,00.- Ft

Átmenetileg nem rendelhető!

13 990,00.- Ft

Átmenetileg nem rendelhető!

első    előző   |   1 - 89, összesen: 89 db   |   következő   utolsó

* Áraink BRUTTÓ árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák!

A(z) Gyógypárnák, gyógyászati párnák kategória ismertetője:

Gyógyászati párnák nagy csoportjában számtalan funkciójú párnák léteznek. Röviden bemutatjuk az egyes típusokat:
Anatómia párnák: ezek anatomia derékpárnák, nyakpárnák, lábpárnák, ülőpárnák, hátpárnák, támasztó párnák. Jellemzőik, hogy a normális anatómia viszonyoknak megfelelőn korrigálják a testtartás, fekvés stb. Lehetnek szivacs gyógypárnák, lehetnek a test alakjához jobban igazodó memory hab párnák, lehetnek gyopárral, vagy tönkölyhéjjal, vagy más töltettel készült, alakítható támpárnák.
Dinamikus párnák: ilyenek a dinamikus ülőpárnák, a felfújható nyakpárnák, utazópárnák, vezetéshez való párnák, dinamikus derékpárnák. Közös jellemzőjük, hogy használatuk során nem egy statikus kitámasztást, hanem az izomzatot kondicionáló, dinamikus megtámasztást biztosítanak. Önfelfújó párnák is ezek közé tartoznak. Alapjuk, keménységük személyre szabottan állíthatóak. A dinamikus párnáknak is az egyik legfőbb feladatuk a megfelelő testtartás kialakítása, fenntartása. Ezért tartásjavító párnáknak is nevezik.
Felfekvést megelőző párnák: a test alátámasztását nagy területre elosztó párnák. Legkorszerűbb formáik a gél ülőpárnák, vagy gél antidekubitusz párnák, az önfelfújó párnák, a memory ülőpárnák. Létezik szivacsból és légkamrákkal kiképzett gyógyászati ülőpárnák is.

Termék kategóriák
Előzmények
Fejlesztési tanácsok

* Elküldheti nekünk webáruházunkkal kapcsolatos észrevételeit, fejlesztési tanácsait.