Bálinger-féle szemtrainer készülék
Cikkszám: U00001748

×

Kérdezzen email-ben, hamarosan válaszolunk!

További termékek ebben a kategóriában:
  Fényterápiás eszközök

Bruttó ár: 5 600,00.- Ft

Egység ár: 5 600,00 Ft

Eladási ár: 5 600,00 Ft

Rendelés:
Termék leírása:
- A Bálinger féle szemtréner működési elve: a környezeti tárgyakról sok irányból jövő szórt fény számos leképzési hibát eredményez, ez kiküszöbölhető, ha a környezeti sugarakat csak egy kis lyukon keresztül engedjük a szemünkbe. Ez által, tisztább, élesebb kép keletkezik a retinán, ami a látási mechanizmust jobb fókuszálásra ösztönzi.
- Javasoljuk:
- Rövidlátás
- Távollátás
- Öregszem
- Nem alkalmas: cukorbetegség következtében, magas vérnyomásból adódó látásromlás esetén, szürke és zöld hályog kezelésére.
- Ahhoz hogy jó eredményt érjünk el, fontos! Fokozatosság (fokozatosan szoktassuk a szemet a szemüveg használatához, ezt a használati idő növelésével tehetjük meg), helyes beállítás (szem távolság beállításának lehetősége, mindenkinek a legmegfelelőbbet, 1-8-as lyuk méret a két szemen külön-külön beállítható-tapasztalat alapján éles látás), rendszeres használat (használjuk TV nézéshez, olvasáshoz, számítógép használatához)
Ehhez a termékhez nincs letölthető dokumentáció.(01)

* Elküldheti nekünk a termékkel (Kód: U00001748 ) kapcsolatos kérdését.

@

* Lehetősége van értesítést kérni email címére, ha a termék raktárra kerül. Ehhez nem kell mást tennie, mint megadni email címét.

@
Termék kategóriák
Előzmények
Fejlesztési tanácsok

* Elküldheti nekünk webáruházunkkal kapcsolatos észrevételeit, fejlesztési tanácsait.