Színterápiás szet Biopolár lámpához
Cikkszám: U00001788

×

Kérdezzen email-ben, hamarosan válaszolunk!

További termékek ebben a kategóriában:
  Fényterápiás eszközök

Bruttó ár: 59 944,00.- Ft

Egység ár: 59 944,00 Ft

Eladási ár: 59 944,00 Ft

Rendelés:
A mindennapi életben a különböző színek befolyásolják hangulatunkat, hatással vannak szervezetünkre. A narancs, a piros mint maga a napfény felélénkít minket, a kék, zöld, akárcsak az ég, vagy a tenger kékje nyugtató hatással van ránk. A mai világban az alternatív gyógymódok között a színterápia teljesen elfogadott.
A lámpához tartozó készlet 4 színből áll:
- kék,
- zöld,
- piros,
- lila
Amikor valamilyen színt alkalmazni kívánunk, akkor ne a lencse látszólagos színét vegyük figyelembe, hanem a lencsetartó gyűrű peremén felfestett színes pöttyöt. Az ötödik alkalmazható szín a sárga, ez azonban eredetileg rajta van a lámpán.
A lencsék cseréjének menete: Csavarjuk ki a lencsét rögzítő csavart és tegyük félre. Fogjuk meg a lencsetartó gyűrűt (lencse benne van) a kicsavart csavar mellett és a vele átellenes oldalon. Húzzuk a lencsetartó gyűrűt a saját síkjában 2 - 3 mm. - t a kicsavart csavar irányába, majd azonnal emeljük el a lámpától azt a felét, amelyet elhúztunk. Ekkor ez a fele a gyűrűnek kiszabadul a rögzítő laprugójából. A gyűrű másik fele ezután könnyen kiakasztható. A nem használt lencsét a lehetséges sérülésektől védve tároljuk. Válasszuk ki a kívánt színű lencsét és peremét akasszuk be a csavarral átellenes oldalon levő rögzítő laprugóba. Húzzuk a gyűrűt a csavar helyének irányába 2 - 3 mm. - rel túl a helyes pozícióján és akasszuk be a másik laprugót is a gyűrű túlsó peremébe, majd engedjük vissza a gyűrűt a végleges helyére. Csavarjuk vissza a rögzítő csavart.
Ehhez a termékhez nincs letölthető dokumentáció.(01)

* Elküldheti nekünk a termékkel (Kód: U00001788 ) kapcsolatos kérdését.

@

* Lehetősége van értesítést kérni email címére, ha a termék raktárra kerül. Ehhez nem kell mást tennie, mint megadni email címét.

@
Termék kategóriák
Előzmények
Fejlesztési tanácsok

* Elküldheti nekünk webáruházunkkal kapcsolatos észrevételeit, fejlesztési tanácsait.