Haskezelő tens/ems készülékhez
Cikkszám: U00027471

×

Kérdezzen email-ben, hamarosan válaszolunk!

További termékek ebben a kategóriában:
  Izom- és idegingerlő készülékek, TENS

Bruttó ár: 14 050,00.- Ft

Egység ár: 14 050,00 Ft

Eladási ár: 14 050,00 Ft

Rendelés:
Termék jellemzői:
- A TENS készülékek kiegészítőjeként használható haskezelő/alakformáló öv segít a hasizmok tornáztatásában, erősítésében és feszesebbé tételében. A haskezelő övbe épített, -elektromosságot jól vezető gumi felülettel a terméket azok is használhatják, akik esetleg érzékenyek az öntapadós felülettel ellátott elektródákra. A termék további előnye az -elektródákkal szemben, hogy felhelyezése könnyű, közvetlenül a célzott hasi területre történik. Ruha alatt szinte észrevehetetlen, akár munka vagy egyéb otthoni háztartási -tevékenység közben is alkalmazható.
-Termékjellemzők:
- Tartósabb, mint az elektródatappancs
- Pontosabb felhelyezés, célzottabb kezelés
-Ruha alatt is viselhető
- Nem allergizál, érzékenyebb bőrtípus esetén is használható
- 4 db beépített elektródatappanccsal
 - Az alakformáló öv hossza: 108 cm, mely egy tépőzárral illeszthető toldás segítségével további 30 cm-rel növelhető
-Használata: Rögzítse a vezetékeket a haskezelő egység csatlakozójának fém részéhez, majd helyezze fel az övet a hasa köré úgy, hogy mind a 4 db elektróda érintkezzen a -bőrével. Ezután csatlakoztassa az övet valamely Vivamax TENS és EMS készülékhez, és kapcsolja be.
-Csak tiszta, nedves és krémektől mentes bőrfelületen alkalmazza.
 -Az elektróda fém részéhez rögzítse a vezetékeket, majd helyezze fel az övet a kezelendő területre úgy, hogy mind a 4 db elektróda érintkezzen a bőrével.
 -Rögzítse az övet  a hasán kellően szorosan a tépőzár segítségével.
 - Ellenőrizze, hogy a TENS készülék kikapcsolt állapotban van. Ezután csatlakoztassa az egységet a TENS/EMS készülékhez, és kapcsolja be.
- Amikor befejezte a kezelést, elsőként a TENS/EMS készüléket kapcsolja ki, majd ezután húzza ki a haskezelő övet/alakformáló egység vezetékét.
-Tisztítás: A terméket óvatosan, enyhén szappanos, langyos vízzel tisztítsa, majd öblítse le tiszta vízzel. Ezt követően egy száraz ruhával óvatosan itassa fel róla a nedvességet -(ne dörzsölje vagy csavarja közben) és hagyja megszáradni úgy, hogy ne érje közvetlen napfény vagy magas hőmérséklet.
-Figyelem! A TENS készülék és kezelőegység használatát mindig a legkisebb erősségen kezdje meg és fokozatosan szoktassa magát a kezeléshez. Ha bármilyen kellemetlenséget -érez, azonnal hagyja abba készülék használatát. A készüléket ne használja sérült bőrfelületen. Figyeljen rá, hogy az egység fel- és levétele közben a készülék legyen kikapcsolva. -A készülék gyermekektől távol tartandó! Amennyiben a készülék megrongálódott vagy sérült, ne használja azt!
-Használat előtt mindig olvassa el a használati-kezelési útmutatót, és őrizze is meg azt! Vegye figyelembe, hogy kinek NEM ajánlott a TENS készülék használata!
-TENS kezelés:
-Olyan gyógyszermentes fájdalomcsillapító módszer, amely elektromos ingerek, azaz impulzusok segítségével aktiválja a test fájdalmat elnyomó mechanizmusait azzal, hogy az érző -idegek stimulálásával a fájdalom idegi jelzéseit blokkolja és ezzel egyidejűleg fokozza a szimpatikus idegrendszeri funkciók normalizálását segítő endorfin termelődését. Ennek -hatására csökken vagy megszűnik a fájdalomérzés, amely még a kezelés után több órával is kitarthat. Elsősorban mozgásszervi eredetű fájdalmak esetén hatásos.
-ismerje meg és vesse össze a VIVAMAX TENS készülékek tulajdonságait: TENS készülékek összehasonlító táblázata
-Mit jelent tulajdonképpen a TENS kezelés? Olvassa el cikkünket!
-Fájdalomcsillapítás gyógyszer és mellékhatások nélkül!
-További tappancsok illetve kiegészítő egységek vásárolhatók a Vivamax TENS és EMS készülékekhez.
-Kiegészítő kezelőegységek TENS készülékhez, melyek tappancs helyett csatlakoztathatóak az alapkészülékhez:
- Ízületkezelő egység (GYVTTIK)
- Derékkezelő egység (GYVTTDK)
 -Haskezelő egység/alakformáló öv (GYVTTHK)
 -Térdkezelő egység (GYVTTK)
 -Könyökkezelő egység (GYVTTKK)
Ehhez a termékhez nincs letölthető dokumentáció.(01)

* Elküldheti nekünk a termékkel (Kód: U00027471 ) kapcsolatos kérdését.

@

* Lehetősége van értesítést kérni email címére, ha a termék raktárra kerül. Ehhez nem kell mást tennie, mint megadni email címét.

@
Termék kategóriák
Előzmények
Fejlesztési tanácsok

* Elküldheti nekünk webáruházunkkal kapcsolatos észrevételeit, fejlesztési tanácsait.