Niltac szilikonos eltávolító kendő
Cikkszám: U00028283

×

Kérdezzen email-ben, hamarosan válaszolunk!

További termékek ebben a kategóriában:
  Mosdatás, fürdetés, zuhanyzás eszközei

Bruttó ár: 230,00.- Ft

Egység ár: 230,00 Ft

Eladási ár: 230,00 Ft

Rendelés:
A sztómaviseléssel együtt jár a hasi bőr és a sztómazsák vagy alaplap ragasztójának (tapadó felületének) érintkezése. A segédeszközök eltávolításakor megsérülhet a bőr külső védőrétege. Ennek következtében a bőr kipirosodhat, feldörzsölődhet, fájó érzés jelentkezhet, esetlegesen fertőzés, egyéb bőrsérülés alakulhat ki. A szilikont a gyógyászatban számos területen alkalmazzák kiváló jellemzői miatt. A szilikon tartalmú termékek használata mellett nem lép fel csípő, szúró érzés.
A Niltac szilikon alapú gyógyászati ragasztó eltávolító sprayben és kendőben található szilikon behatol a bőr és a ragasztó közé és gyengéden leválasztja a segédeszközt. Minden zsákcsere alkalmával használandóak. A Niltac termékek használata és a bőr előkészítése után várjon néhány másodpercet az új segédeszköz felhelyezése előtt.
A Niltac alkoholmentes ragasztó eltávolító termékek közös jellemzői:
    Nem tartalmaznak illatanyagot, alkoholt, olajat, vizet vagy tartósítószert, melyek hatására számos kellemetlen reakció léphet fel (szivárgás, csípő, szúró érzés, izzadás, allergia, túlérzékenység, egyéb bőrproblémák).
    Hipoallergének.
    Gyorsan, könnyedén hatnak, egyenletesen oszlanak el a bőrfelületen.
    Gyengédek a bőrhöz.
    Selymes és sima érzést biztosítanak.
    Gyorsan száradnak, elpárolognak, nem hagynak foltot a ruhán.
    Könnyű a használatuk, gazdaságos a kiszerelésük: az aeroszolos hajtógázzal működő spray fejjel lefelé is használható, a nedvességgel átitatott kendők egyesével csomagoltak a kényelem, diszkréció érdekében.
Ehhez a termékhez nincs letölthető dokumentáció.(01)

* Elküldheti nekünk a termékkel (Kód: U00028283 ) kapcsolatos kérdését.

@

* Lehetősége van értesítést kérni email címére, ha a termék raktárra kerül. Ehhez nem kell mást tennie, mint megadni email címét.

@
Termék kategóriák
Előzmények
Fejlesztési tanácsok

* Elküldheti nekünk webáruházunkkal kapcsolatos észrevételeit, fejlesztési tanácsait.