Teszt CRP gyorsteszt 20 db
Cikkszám: U00026927

×

Kérdezzen email-ben, hamarosan válaszolunk!

További termékek ebben a kategóriában:
  Tesztcsíkok

Bruttó ár: 10 620,00.- Ft

Egység ár: 531,00 Ft

Eladási ár: 10 620,00 Ft

Rendelés:
Termék jellemzői:
- CRP Fél-Kvantitatív Gyors Tesztcsík (Teljes vér/Szérum/Plazma) egy gyors immunkémiai kromatográfiás eljárás a humán CRP fél-kvantitatív kimutatására teljes vérből, szérumból vagy plazmából, ami elősegíti a gyulladásos folyamatok diagnosztizálását.
- teszt érzékenysége 10 μg/ml
- 20 teszt/doboz + 1 reagens
- érzékenysége 99,9%
- specificitása: 97,5%
A beteg szérumában lévő C-reaktív Protein (CRP) összefüggésben van heveny fertőzésekkel, nekrotikus folyamatokkal és különféle gyulladással járó megbetegedésekkel. A CRP szérumszintje és a gyulladásos folyamat szoros összefüggésben van. A beteg szérumában a CRP szint monitorozása megmutatja a kezelés hatékonyságát, illetve a beteg jobbulását.3 Különösen fontos a bakteriális és virális fertőzések elkülönítéséhez.
ELV
A CRP Fél-Kvantitatív Gyors Tesztcsík (Teljes vér/Szérum/Plazma) kimutatja a C-reaktív protein jelenlétét a tesztcsíkon megjelenő színes sávok vizuális megjelenésével. A minta felszívódik a tesztcsík kezdetétől a végéig. Amennyiben a minta tartalmaz CRP-t, akkor az kötődik a CRP antitesttel borított részecskéivel, majd konjugálódik a piros arany kolloid részecskékkel  és színes vonal jelenik meg.  A  CRP-antitest-piros-arany komplex a mintával együtt diffundál a membránban, azért, hogy kapcsolódjon a második antitesttel borított részecskékkel. A CRP-antitest-arany-komplexe a második antitest hatására elmozdul és színes vonalat képez. A CRP mennyiségétől függ a színes vonal.. Amennyiben a minta több CRP-t tartalmaz, akkor a  vonal  színe erősebb lesz.
A kontroll (C) zónában mindig megjelenik egy színes vonal.. Az eljárás ellenőrzése a (C) kontroll zónában megjelenő színes vonal, ami igazolja a tesztcsík helyes működését, illetve annak helyességét, hogy a minta mennyisége és felszívódása megfelelő volt.
Ehhez a termékhez nincs letölthető dokumentáció.(01)

* Elküldheti nekünk a termékkel (Kód: U00026927 ) kapcsolatos kérdését.

@

* Lehetősége van értesítést kérni email címére, ha a termék raktárra kerül. Ehhez nem kell mást tennie, mint megadni email címét.

@
Termék kategóriák
Előzmények
Fejlesztési tanácsok

* Elküldheti nekünk webáruházunkkal kapcsolatos észrevételeit, fejlesztési tanácsait.