Teszt D-Dimer gyorsteszt 10 db
Cikkszám: U00026929

×

Kérdezzen email-ben, hamarosan válaszolunk!

További termékek ebben a kategóriában:
  Tesztcsíkok

Bruttó ár: 11 900,00.- Ft

Egység ár: 1 190,00 Ft

Eladási ár: 11 900,00 Ft

Rendelés:
Termék jellemzői:
- D-dimer Gyors Tesztlap (Teljes Vér/Plazma) egy gyors immunkromatográfiás eljárás az emberi D-dimer kvalitatív kimutatására teljes vérből vagy plazmából.
- teszt elősegíti a disszeminált intravaszkuláris koagulopátia (DIC), mélyvénás trombózis (DVT) és tüdőembólia (PE) diagnosztizálását
- 10 db teszt/doboz + 1 reagens
- D-dimer (vagy D dimer) a fibrin lebomlási terméke (vagy FDP), egy kicsi fehérje fragmentum, ami a vérrög fibrinolízise után jelenik meg a vérben
D-dimer (vagy D dimer) a fibrin lebomlási terméke (vagy FDP), egy kicsi fehérje fragmentum, ami a vérrög fibrinolízise után jelenik meg a vérben. Nevét azért kapta, mert a fibrin fehérje két keresztkötéses D fragmentumát tartalmazza. D-dimer koncentrációt vérvizsgálattal lehet megállapítani, ami elősegíti a trombózis diagnózisát. 1990-es évek óta nagyon fontos tesztté vált a trombotikus megbetegedések diagnózisához.  Negatív eredmény gyakorlatilag kizárja a trombózis lehetőségét, pozitív eredmény jelenthet trombózist, de nem zár ki más potenciális okokat. Ezért, a legfontosabb szerepe a trombózis kizárásában van, ahol a valószínűség alacsony. Továbbá, a teszt használható a disszeminált intravaszkuláris koagulopátia diagnózisában.
ELV
A D-dimer Gyors Tesztlap (Teljes Vér/Plazma) egy egyszerű teszt, ami alkalmazza az anti-D-dimer antitestekkel borított részecskék és a reagensek komplex reakcióját a D-dimer kvalitatív kimutatására teljes vérből vagy plazmából. A legkisebb kimutatható koncentráció 500ng/ml.
Ehhez a termékhez nincs letölthető dokumentáció.(01)

* Elküldheti nekünk a termékkel (Kód: U00026929 ) kapcsolatos kérdését.

@

* Lehetősége van értesítést kérni email címére, ha a termék raktárra kerül. Ehhez nem kell mást tennie, mint megadni email címét.

@
Termék kategóriák
Előzmények
Fejlesztési tanácsok

* Elküldheti nekünk webáruházunkkal kapcsolatos észrevételeit, fejlesztési tanácsait.