Teszt Procalcitonin (PCT) gyorsteszt 10 db
Cikkszám: U00026930

×

Kérdezzen email-ben, hamarosan válaszolunk!

További termékek ebben a kategóriában:
  Tesztcsíkok

Bruttó ár: 13 840,00.- Ft

Egység ár: 1 384,00 Ft

Eladási ár: 13 840,00 Ft

Rendelés:
Termék jellemzői:
- PCT Gyors tesztlap (Szérum/Plazma) egy gyors immunkromatográfiás eljárás humán Procalcitonin kvalitatív kimutatására teljes vérből, szérumból vagy plazmából.
- 10 teszt/csomag + 1 reagens
- PCT szint a szisztémás fertőzések és szepszis biomarkere
- PCT szint és a fertőzés súlyossága összefügg
- 1 nanog/ml szint felett pozitíva  teszt
- gyulladásos folyamatok hatására termelődő PCT nem a C sejtekben, hanem neuroendrokrin sejtekben termelődik
- immunkromatográfiás vizsgálat a szérum, vagy plazma Procalcitonin tartalmának kvalitatív kimutatására
Procalcitonin (PCT) egy 116 aminosav rezidumból álló kisméretű 13 kDa molekulatömegű fehérje, amit Moullec és mtsai 1984-ben közöltek. A PCT a pajzsmirigy C-sejtjeiben termelődik. 1993-ban ismerték fel az emelkedett PCT és a szisztémás bakteriális fertőzés közötti összefüggést, aminek következtében manapság a PCT szint a szisztémás fertőzések és szepszis biomarkere. A PCT szint diagnosztikus értékét növeli, hogy a PCT szint és a fertőzés súlyossága összefügg. A gyulladásos folyamatok hatására termelődő PCT nem a C sejtekben, hanem neuroendrokrin sejtekben termelődik.
ELV
A PCT Gyors tesztlap (Szérum/Plazma) egy membrán alapú síkáramlású immunkromatográfiás vizsgálat a szérum, vagy plazma Procalcitonin tartalmának kvalitatív kimutatására. A vizsgálat során a szérum, vagy plazma minta reagál az anti-PCT antitestekkel borított részecskékkel. A kapilláris hatásra felszívódó keverék kromatografálódik, és a specifikus komplex reagensekkel színes csíkokat képeznek. A tesztlap teszt (T) zónájában megjelenő színes csík pozitív eredményt, hiánya negatív eredményt jelent. Az eljárás ellenőrzésére a kontroll (C) zónában a tesztlap helyes működését mutató színes csík jelenik meg, igazolva, hogy a minta mennyisége és felszívódása megfelelő volt.
Ehhez a termékhez nincs letölthető dokumentáció.(01)

* Elküldheti nekünk a termékkel (Kód: U00026930 ) kapcsolatos kérdését.

@

* Lehetősége van értesítést kérni email címére, ha a termék raktárra kerül. Ehhez nem kell mást tennie, mint megadni email címét.

@
Termék kategóriák
Előzmények
Fejlesztési tanácsok

* Elküldheti nekünk webáruházunkkal kapcsolatos észrevételeit, fejlesztési tanácsait.