Teszt Troponin-I gyorsteszt 25 db
Cikkszám: U00026928

×

Kérdezzen email-ben, hamarosan válaszolunk!

További termékek ebben a kategóriában:
  Tesztcsíkok

Bruttó ár: 12 260,00.- Ft

Egység ár: 490,40 Ft

Eladási ár: 12 260,00 Ft

Rendelés:
Termék jellemzői:
- Szívizom Troponin I Gyors Tesztlap (Teljes Vér/Szérum/Plazma) egy gyors immunkromatográfiás eljárás a humán a szívizom Troponin kvalitatív kimutatására teljes vérből, szérumból vagy plazmából, ami elősegíti a szívinfarktus diagnosztizálását
- szívizom sérülése következtében kialakuló fájdalom kezdete után 4-6 óra múlva Troponin I szabadul fel és kerül a vérbe
- 25 teszt/doboz + 1 reagens
A szívizom Troponin I (cTnI) a szívizomban található 22,5 kDa molekulatömegű fehérje. A Troponin I részegysége a három részből álló, Troponin I, Troponin T és Troponin C komplexnek. A tropomiozinnal együtt ez a szerkezeti komplex a fő szabályozója az aktomiozin kalcium-érzékeny ATP-áz aktivitásának a szív- és a harántcsíkolt izomzatban. A szívizom sérülése következtében kialakuló fájdalom kezdete után 4-6 óra múlva Troponin I szabadul fel és kerül a vérbe. A Troponin I és a CK-MB felszabadulási folyamata hasonló, de amíg a CK-MB szintje 72 óra alatt a normál értékre csökken, addig a Troponin I szintje 6-10 napig emelkedett marad, ami hosszabb időszakot ad a szívizomsérülés kimutatására. A cTnI specifikusan kimutatja a szívizomsérülést, amint azt kimutatták perioeratív sérülés, maratoni futás illetve mellkas-trauma esetén. Szívizom Troponin I Gyors Tesztlap (Teljes Vér/Szérum/Plazma) az anti-cTnI antitestekkel borított részecskék és a reagensek komplex reakcióját alkalmazza a Troponin I kvalitatív kimutatására teljes vérből, szérumból, vagy plazmából. A legkisebb kimutatható Troponin I koncentráció 0,5ng/ml.
ELV
Szívizom Troponin I Gyors Tesztlap (Teljes Vér/Szérum/Plazma) egy, egylépéses, membrán alapú immunkromatográfiás vizsgálat a teljes vér, szérum, vagy plazma Troponin I (cTnI) tartalmának kvalitatív kimutatására. A membrán specifikus, rögzített antitest-komplexeket tartalmaz a teszt (T) zónában. A vizsgálat során a teljes vér, szérum, vagy plazma minta reagál a specifikus anti-cTnI antitestekkel borított részecskékkel. A kapilláris hatásra felszívódó keverék kromatografálódik, és a specifikus komplex reagensekkel színes csíkot képeznek. A teszt (T) zónában megjelenő színes csík pozitív eredményt jelent. Ha a mintában nincs cTnI nem alakul ki a színes csík, ami negatív eredményt jelent. Az eljárás ellenőrzésére a kontroll (C) zónában a tesztlap helyes működését mutató színes csík jelenik meg, igazolva, hogy a minta mennyisége és felszívódása megfelelő volt.
Ehhez a termékhez nincs letölthető dokumentáció.(01)

* Elküldheti nekünk a termékkel (Kód: U00026928 ) kapcsolatos kérdését.

@

* Lehetősége van értesítést kérni email címére, ha a termék raktárra kerül. Ehhez nem kell mást tennie, mint megadni email címét.

@
Termék kategóriák
Előzmények
Fejlesztési tanácsok

* Elküldheti nekünk webáruházunkkal kapcsolatos észrevételeit, fejlesztési tanácsait.