Atrauman Ag ezüsttartalmú sebfedő 10x20cm
Cikkszám: 410198972

×

Kérdezzen email-ben, hamarosan válaszolunk!

További termékek ebben a kategóriában:
  Impregnált kötszerek

Bruttó ár: 1 430,00.- Ft

Egység ár: 1 430,00 Ft

Eladási ár: 14 300,00 Ft

Rendelés:
Termék jellemzői:
Hordozóanyaga  elemi ezüsttel bevont poliamid rostokból áll. Az impregnálás hatóanyagmentes, triglicerid alapú. A puha, vékony hordozóanyag könnyen hajtható, alakítható és szoros érintkezést biztosít a sebalappal. A hordozóanyag felülete és az impregnálás megakadályozza a sebhez tapadást, lehetővé téve a fájdalommentes kötéscserét. Az impregnáció védi a seb széleit, megakadályozza a macerációt, nem tartalmaz gyógyszert vagy paraffint.
Az Atrauman Ag egy nem öntapadó kötszer krónikus sebek, például ulcus cruris, diabéteszes lábfekély illetve decubitus kezeléséhez. Alkalmas legfeljebb másodfokú akut égési sérülések kezelésére is. Másodlagos kötszerrel együtt alkalmazható.
Felhelyezés: Vegye ki az Atrauman Ag-t a csomagolásból a két védőfóliával együtt, és ha szükséges, steril körülmények biztosítása mellett vágja el úgy, hogy a kötszer mérete megfeleljen a seb méretének. Az Atrauman Ag-nak fednie kell a sebet, és körülbelül ugyanakkorának kell lennie, mint a másodlagos kötszer. Húzza le a védőfóliát az egyik oldalról, helyezze a szabad oldalát a sebre, majd vegye le a másik védőfóliát is, vagy vegye ki az Atrauman Ag-t a második védőfóliából steril csipesszel vagy  kesztyűvel, és helyezze a sebre. Az Atrauman Ag-t egy rétegben helyezze fel, ne hajtsa ketté, és ne alkalmazza több rétegben. Helyezzen egy megfelelő, steril másodlagos nedvszívó kötszert az Atrauman Ag-re, hogy az elnyelje a sebváladékot. Különösen mély sebek esetén kell ügyelni arra, hogy az Atrauman Ag közvetlen érintkezésben legyen a nedvszívó kötszerrel, és ne fordulhasson elő gyűrődés, a váladék akadálytalan távozása érdekében. Sűrű váladék esetén ajánlott bevágni az Atrauman Ag-t steril ollóval a váladék felgyűlésének megakadályozása érdekében.
A kötés élettartama legfeljebb hét nap. Kötéscsere alkalmával új Atrauman Ag kötszert kell alkalmazni, kivéve, ha a kezelőorvos másképpen rendelkezik.
Ehhez a termékhez nincs letölthető dokumentáció.(01)

* Elküldheti nekünk a termékkel (Kód: 410198972 ) kapcsolatos kérdését.

@

* Lehetősége van értesítést kérni email címére, ha a termék raktárra kerül. Ehhez nem kell mást tennie, mint megadni email címét.

@
Termék kategóriák
Előzmények
Fejlesztési tanácsok

* Elküldheti nekünk webáruházunkkal kapcsolatos észrevételeit, fejlesztési tanácsait.