omed® gipsz pólya - Paris pólya 10x300cm
Cikkszám: U00028887

×

Kérdezzen email-ben, hamarosan válaszolunk!

További termékek ebben a kategóriában:
  Kötésrögzítők

Bruttó ár: 400,00.- Ft

Egység ár: 400,00 Ft

Eladási ár: 400,00 Ft

Rendelés:
Termék jellemzői :
- 100% pamutból készült pólya, mely gipsszel át van itatva és ki van szárítva
- használható kisebb darabokra felvágva, illetve hosszabb csíkokban is
- emberi arcra is alkalmazható forma levétel, vagy maszk készítés céljából a következő képpen:  folpack-kal le kell takarni az arcot úgy, hogy az orrnyílásokat szabadon hagyjuk. Felszabdalunk egy adag gipszpólyát szárazon és egyenként nedvesítjük meg őket a felhelyezés előtt (egyet megnedvesítünk és felrakjuk. Csak utána vizezzük a következőt).
- azért így célszerű dolgozni vele, mert ha előre megnedvesítünk több darabot, akkor nem csak hogy meg fog száradni, mire felraknánk őket, hanem még egy jó adag gipsz is kifolyik a távozó vízzel együtt. Nedvesítésnél nem ajánlatos vízbe meríteni a pólyát, inkább egy szivacsból csöpögtessük rá óvatosan. Lényeg az, hogy ne legyen lucskos a pólya, csak vizes. Véleményem és tapasztalatom szerint érdemes a homloknál kezdeni és onnan haladni lefelé. A vizes darabokat úgy helyezzük fel , hogy egy kicsit fedjék egymást, mert így alkotnak majd egy stabil egységet. Ezt az egész műveletet úgy kell elkezdeni, hogy ne kelljen félbehagyni, tehát az elejétől a végéig megszakítás nélkül csináljuk. Ugyanis az arcról nem lehet levenni a félbehagyott gipsz maszkot.
Ehhez a termékhez nincs letölthető dokumentáció.(01)

* Elküldheti nekünk a termékkel (Kód: U00028887 ) kapcsolatos kérdését.

@

* Lehetősége van értesítést kérni email címére, ha a termék raktárra kerül. Ehhez nem kell mást tennie, mint megadni email címét.

@
Termék kategóriák
Előzmények
Fejlesztési tanácsok

* Elküldheti nekünk webáruházunkkal kapcsolatos észrevételeit, fejlesztési tanácsait.